Olika träningsalternativ

För att komma i form så finns det olika träningsalternativ som kanske kan passa just dig som läser denna artikel. Det är ju så att all träning kanske inte passar alla utan man har svårt att hitta något som man känner sig bekväm med och något som man tycker om.Är du nybörjare så finns det många bra tips hur du ska träna. Vi ger dig två tips här nedan och det finns flera bra tips online om du vill hitta fler.

Cykel

Att cykla är ett relativt skonsamt träningsalternativ för dig som vill börja med något. Fördelarna är att du med egen cykel ta dig iväg när det passar dig, du anpassar hur pass snabbt och mycket du vill pressa dig när du är ute och cyklar. Försök hitta en rutt som inte är allt för lång första gångerna du ger dig ut, bättre att öka på den rutten allt eftersom du känner att du får bättre kondition.

Simning

Om cykel är skonsam så är detta den träning som är snällast mot kroppen, simning. Även om det ger en bra träning för din kropp så blir det inte så mycket belastning för din kropp. Du är beroende av en simbassäng som du kan träna i. Som med all träning så gäller det att inte gå ut för hårt första gångerna utan bygga upp sin kondition och för varje gång kanske simma en längd längre.