Hitta din träningsform

Det finns en del att välja bland om du är ute efter att hitta den träningsform som skulle passa dig. Alla är vi olika som människor och har olika förutsättningar när det kommer till träning. Vissa kan springa utan som några helst problem medans andra kanske har ett knä som spökar och som gör löpning till ett problem.

Löpning

Har du som helst inte problem i kroppen som hindrar dig för att dra på dig dina löparskor så är detta en grymt bra konditionsträning. Du behöver inte tänka på öppettider på gymmet utan det är bara att ge sig ut. Det kan kännas lite mer påfrestande om det inte är uppehåll utan regnet strilar ner, men med rätt kläder så finns inget dåligt löparväder.

Simning

Skulle du däremot ha problem med något knä eller ligament i några leder så kan simning vara det som passar dig bäst. Det är en skonsam träning och kan ge bra med kondition. Skillnaden är att du är beroende av en simbassäng och dess öppettider. Det kan också vara många som vill simma samtidigt som du planerat att träna.

Cykling

Cykling kan vara ett alternativ för din träning och där har du samma förutsättningar som med löpningen, det enda som kan hindra dig är vädret men med rätt klädsel så kan du ge dig ut och träna på din cykel. Skaffa dig en bra cykel som du vet passar dig och ge dig ut. Det är främst vår, sommar och höst som kanske cykel passar bäst.